Traiteur

Naast ons aanbod van vers vlees en fijne vleeswaren, bieden we jullie ook kant en klare gerechten aan.

Hieronder kan u een overzicht vinden van wat Slagerij – Traiteur Vastenavondt u allemaal te bieden heeft:

Huisbereide gerechten

Indien u niet veel tijd of zin hebt om zelf te koken, kan u bij ons terecht voor onze huisbereide gerechten. Telkens zorgen we voor een gevarieerd en afwisselend aanbod zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Al onze gerechten zijn makkelijk op te warmen.

Gezellig rond de tafel

Niets is zo gezellig als samen kokerellen rond de tafel. Iedereen bakt zijn eigen stukje vlees naar keuze samen met een goed glaasje.

U kan kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • Gourmet: 10 heerlijke stukjes vlees
  • Steengrill: verschillende soorten verse vleeslapjes
  • Fondue: een assortiment van vleesblokjes en gekruide gehaktballetjes.

Koud buffet

Koud vleesbuffet: Gedroogde parmaham met meloen, gebakken kippenboutje, hespenrolletje met asperges, gebakken rosbief, paté van het huis met konfijt, kippenfilet, slaatje van geroosterde beenham, Franse Rosette, gebakken balletje

Koud visbuffet: Perzik gevuld met tonijn, gerookte zalm, gerookte heilbot, gekookt eitje gevuld met krab, vers gepocheerde zalm, gerookte forelfilet, tomaat gevuld met grijze noordzeegarnaaltjes, scampispiesje en rivierkreeftjes

Koud gemengd buffet: Gedroogde parmaham met meloen, perzik gevuld met tonijn, gerookte zalm, beenham met asperges, tomaat gevuld met grijze noordzeegarnaaltjes, vers gepocheerde zalm, gebakken rosbief met knolselderslaatje, gerookte forel, scampispiesje en gebakken kippenboutje

Deze drie bovenstaande buffetten zijn vergezeld van koude groentjes, pasta- en aardappelsalade en sausjes.

Verrassingsbrood

Verras je genodigden met een origineel brood: een groot geledigd brood gevuld met een assortiment van belegde mini sandwiches. Ideaal voor je receptie of middaglunch!

Kaasplank

Zin in eens iets anders? Laat u dan verleiden door onze heerlijke kaasplanken. Zowel te verkrijgen als hoofdgerecht en als dessert.